Wat is volgens jou de dorstlesser van Almere?

gemberbier cola citroenlimonade red bull ice tea green dawet hibiscus-ijsthee lassi lavendellimo kombucha orgeade

Een aanbod van drankjes op basis van jouw smaak

Stel je eens voor: jouw familierecept bij de toko om de hoek? Of jouw ultieme feest-mocktail bij je lokale supermarkt?

Supermarkten bepalen zélf welke producten ze in de schappen leggen. Dat is best handig, want daardoor hoeven wij niet bang te zijn voor tekorten. Voorraden worden automatisch aangevuld en de schappen zijn (okee, bijna) altijd vol. Maar wie weet er nou beter wat jij lekker vindt dan jijzelf?  

Wij gaan het systeem omdraaien en jou als klant de touwtjes in handen geven. Op basis van jouw smaak en voorkeuren maken we de producten waar jij blij van wordt en leggen die in de supermarkt. We beginnen met een experiment: we gaan een drankje ontwikkelen volgens de smaak van Almere.

Daar hebben we jouw mening voor nodig! Vertel ons welk drankje je lekker vindt, wat je mist en welke verhalen en herinneringen naar boven borrelen bij jouw favoriete dorstlesser. Doe je mee?

Vertel ons wat je lekker vindt (of wat je mist)

Vul onze vragenlijst in. Zo krijgen we een beeld van wat jij belangrijk en lekker vindt, en hoe de liefde voor jouw favoriete drankje is ontstaan.

We leggen alle inzendingen bij elkaar en bekijken welk drankje we als eerste kunnen gaan ontwikkelen. Dat doen we natuurlijk niet alleen, maar met Almeerders die voor ons gaan testen.

Wanneer kan je meedoen?

Waarom meedoen?

Deel dit project met je vrienden

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

veelgestelde vragen

Accordion Content

Ons onderzoek loopt van 7 juli tot 15 augustus 2021.

Je kunt de vragenlijst dus tot half augustus invullen. Maar wacht liever niet te lang! Misschien ken je het gezegde wel: van uitstel komt afstel.

De vragenlijst is opgesteld in Google Forms. De antwoorden van de vragenlijst hebben we nodig voor ons onderzoek. We gaan zorgvuldig met je antwoorden om en verwerken alles anoniem.

De gegevens worden alleen gebruikt voor ons onderzoek en worden verwerkt door medewerkers van de Flevo Campus. We bewaren de gegevens maximaal één jaar.

In onze vragenlijst geven we je de mogelijkheid om je contactgegevens in te vullen. Als je dit doet geef je ons toestemming om contact op te nemen over het project. Als je geen contactgegevens invult blijft de vragenlijst anoniem.

Wat drinkt Almere? is een initiatief van de Flevo Campus, dé wetenschappelijke verzamelplek voor innovaties op het gebied van voedsel- en stedelijke vraagstukken voor de toekomst. Lees hier meer over de Flevo Campus.